Weinig energie

Ben je vaak moe, prikkelbaar en gestrest? En laat je weerstand te wensen over? Heb je last van lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, pijn in je schouders of nek?

Angst en zorgen

Maak je je snel zorgen? En vind je het moeilijk om dingen ‘los’ te laten? Om voor jezelf te kiezen. Om nee te zeggen. Laat je makkelijk over je grenzen gaan? Voel je je snel schuldig of tekort schieten?

Een vol hoofd

Heb je het gevoel altijd ‘aan’ te staan? En lukt het maar niet om je hoofd ‘uit’ te zetten? Is je brein overprikkeld en vind je het lastig om te ontspannen?

Liefde voor jezelf

Teveel stress en een opgejaagd gevoel ontstaan als er ergens een disbalans is ontstaan. Dit kan zijn in de balans tussen geven en nemen. Of in ontspanning en inspanning. Een balans in je aanpassen en grenzen stellen. Waarin ben jij uit balans? Door hierbij stil te staan, maken we heel concreet wat ‘uit balans zijn’ is voor jou, nu, op dit moment. Reiki en massagebehandelingen helpen je om contact te maken met je gevoel en wie je werkelijk bent. Dit versterkt het proces van het vinden van een nieuwe balans. Door je bewust te zijn van je lichaam, zak je letterlijk dieper in je lijf. Je voelt je direct meer heel en compleet. Je zit letterlijk beter in je vel. Van daaruit is het makkelijker te bepalen wat jouw behoeften zijn. Welke keuzes je wil maken om dichterbij jezelf te komen. En het leven te gaan leven dat bij je past. In plaats van dat jij je constant aanpast aan het leven. Wat belangrijk is, is een flexibele houding en een zorgzame en liefdevolle houding naar jezelf. Kortweg: liefde voor jezelf, omdat je het waard bent.

” Je hoofd weet, je hart voelt en je lichaam vertelt “

‘Gewoon jezelf zijn’

wordt vaak gezegd, maar hoe doe je dat? Zo makkelijk is dat nog niet. Wie ben jij eigenlijk? En wat wil jij? Je lichaam probeert je misschien iets duidelijk te maken, maar wat? En hoe ga je ermee om als je lichaam niet meewerkt? Ga je door? En onderdruk je je klachten en gevoelens? Of kies je ervoor om de klachten serieus te nemen? Om stil te staan bij wat ze jou te vertellen hebben?  Om te onderzoeken  wie je werkelijk bent en wat jou gelukkig maakt. Om je eigen kracht te ontdekken, waardoor er meer ruimte, rust en vitaliteit komt in je leven. Tijdens mijn begeleiding word je je bewust van je eigen gedragspatronen en ga je bewust andere keuzes maken. Keuzes die beter voelen. Door de combinatie van coaching en aanraking krijg je steeds meer contact met je gevoelsleven. Je gaat van je hoofd, naar je hart. Je komt dichterbij jezelf te staan. We werken aan je lichaamsbewustzijn, aan je ontspanning, waardoor herstel en verandering plaats kan vinden. Met de kracht van gedachten en de wet van de aantrekkingskracht. Alles is energie. En energie trekt energie aan. Muziek en inspiratiekaarten zet ik in om je in contact te brengen met je gevoel. De etherische oliën hebben een heerlijke geur die zorgt voor een rustgevende effect op je brein. Wil jij ook op deze manier ontspannen, onderzoeken en opladen?

 

Vol energie

Je voelt je energiek en krachtig. Je weet wat je energie kost en wat je energie geeft. Jouw energiehuishouding is weer in balans. 

Vertrouwen

Je durft te vertrouwen op jezelf en keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je leeft vanuit je eigen waarden. Je blijft dichtbij jezelf.

Rust

Je voelt rust in je lijf en ruimte in je hoofd voor nieuwe dingen. Je voelt je positief en opgewekt en kunt weer genieten.

Ervaringen van mijn klanten

Heel mooi hoe Cindy de tijd neemt om je thuis te laten voelen en je te ontspannen al voordat je de massagetafel opstapt. Verassend hoe zo’n behandeling in combinatie met een gesprek je helpt om dichterbij jezelf en je lijf te komen. De rust en aandacht van Cindy voelen als een warm bad.

Tamar, 43 jaar

Ik heb al een paar keer mogen genieten van een ontspannende behandeling van Cindy. Een combinatie van Reiki en ontspanningsmassage van hoofd, schouders en nek. Iedere keer weer een cadeau om in haar mooie praktijk tot rust te komen. Weg van de dagelijkse hectiek. Ik kan het iedereen aanraden!

Mirjam. 52 jaar

 Kom in balans met jezelf

Wil jij meer ontspanning, balans en tijd voor jezelf? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. In dit gesprek bekijken we samen of een body & mind traject iets voor jou is.

Veelgestelde vragen

Kan ik me voorbereiden op een behandeling?

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de massagetafel. Bij de hoofdmassage, neem ik ook je schouders en nek mee. Dan is het handig om een hemdje te dragen, zodat je schouders vrij zijn. Ik raak ook altijd even de onderkant van je voeten en binnenkant van je handen aan. Je doet dus je schoenen uit.

Bij een Reiki-behandeling is het fijn om makkelijk zittende kleding te dragen. De sieraden gaan af tijdens de behandelingen.

 

Voor wie is deze behandeling vooral geschikt?

Voor vrouwen die bewust tijd voor zichzelf willen maken. Die veel aan hun hoofd hebben en behoefte aan meer rust. En aan een betere balans. Ze ervaren stress en voelen zich onrustig. Vaak zijn het gevoelige vrouwen die veel nadenken en in hun hoofd zitten. Ze weten dat goed zijn voor een ander begint bij goed zorgen voor jezelf. 

Is het ook mogelijk om alleen een coachtraject te volgen? Zonder massage of Reiki-behandeling.

 Ja, dat is mogelijk. Je krijgt dan het happy new you traject zonder het lichaamswerk. De bijeenkomsten duren dan 1,5 uur in plaats van 2,5 uur. De duur van het traject is 6 maanden. Er zijn 8 coach-bijeenkomsten. Het traject kost 720,- inclusief BTW.

Wat doet een Reiki/ Hoofdmassage?

Door de aanraking en het doorgeven van energie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Het kalmeert het zenuwstelsel en herstelt de harmonie tussen lichaam en geest. Het heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Het reduceert stress, verlaagt de bloeddruk, stimuleert de bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen. Versterkt je immuunsysteem en brengt je beter in contact met jezelf!