Weinig energie

Ben je vaak moe, prikkelbaar en gestrest? En laat je weerstand te wensen over?

Angst en zorgen

Maak je je snel zorgen? En vind je het moeilijk om dingen ‘los’ te laten?

Een vol hoofd

Heb je het gevoel altijd ‘aan’ te staan? En lukt het maar niet om je hoofd ‘uit’ te zetten?

Wat doet een massage?

Elke behandeling die ik geef heeft een kalmerend effect. Of het nu een hoofd/schouder- nekmassage, Reiki-behandeling of HSP massage is. Ze zorgen allemaal voor diepe ontspanning. Het is een fijne manier om tot jezelf en tot rust te komen. Even niet zorgen voor een ander, maar voor jezelf! Een massage brengt je in contact met je lijf. Het brengt je hoofd en je lijf meer in balans.

” Je hoofd weet, je hart voelt en je lichaam vertelt”

Body & Mind

Ik geloof in energie, aandacht en positiviteit. Goed voor jezelf zorgen is je goed voelen. Daarom geef ik fijne, liefdevolle massages waar jij even helemaal centraal staat. Ik neem de tijd voor je. In mijn heerlijke praktijk in het groen, waan je je echt even in een andere wereld. De wereld van rust, ruimte en ontspanning. Het zal je goed doen!

Vol energie

Je voelt je energiek, krachtig en helemaal opgeladen. Als herboren.

Vertrouwen

Je durft te vertrouwen op jezelf en keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Rust

Je voelt rust in je lijf en er ontstaat ruimte in je hoofd voor nieuwe dingen.

Ervaringen van mijn klanten

Heel mooi hoe Cindy de tijd neemt om je thuis te laten voelen en je te ontspannen al voordat je de massagetafel opstapt. Verassend hoe zo’n behandeling in combinatie met een gesprek je helpt om dichterbij jezelf en je lijf te komen. De rust en aandacht van Cindy voelen als een warm bad.

Tamar, 43 jaar

Ik heb al een paar keer mogen genieten van een ontspannende behandeling van Cindy. Een combinatie van Reiki en ontspanningsmassage van hoofd, schouders en nek. Iedere keer weer een cadeau om in haar mooie praktijk tot rust te komen. Weg van de dagelijkse hectiek. Ik kan het iedereen aanraden!

Mirjam. 52 jaar

 Kom jij ook ontspannen?

Ik geef 3 verschillende behandelingen: Hoofd-schouder en nekmassage, HSP massage en Reiki- behandelingen.  In alle gevallen vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt en ook een beetje thuis voelt in mijn praktijkruimte. Ik neem de tijd voor je. Zowel voorafgaand aan de behandeling als na afloop trek ik tijd voor je uit om je verwachtingen en ervaringen te kunnen delen. Al met al worden je zintuigen ongeveer 90 minuten aangenaam verrast. 

Ontspannen, opladen en stressvermindering

Veelgestelde vragen

Kan ik me voorbereiden op een behandeling?

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de massagetafel. Bij de hoofdmassage, neem ik ook je schouders en nek mee. Dan is het handig om een hempje te dragen, zodat je schouders vrij zijn. Ik raak ook altijd even de onderkant van je voeten en binnenkant van je handen aan. Je doet dus je schoenen uit.

Bij een Reiki-behandeling is het fijn om makkelijk zittende kleding te dragen. De sieraden gaan af tijdens de behandelingen. 

 

Voor wie is deze behandeling vooral geschikt?

Voor vrouwen die bewust tijd voor zichzelf maken. Die veel aan hun hoofd hebben en behoefte aan meer rust. Vaak zijn het gevoelige vrouwen die veel nadenken en in hun hoofd zitten. Ze zijn op zoek naar meer balans tussen geven en nemen.

Is massage in combinatie met coaching ook mogelijk?

We kijken naar je huidige situatie en naar je gewenste situatie. Dit doen we in 2 stappen. Namelijk door reflecteren en resetten. Reflecteren: heb jij helder waar je blij van wordt? Waar ben je trots op? Welk doel wil je mogelijk nog behalen? Bij het resetten gaan we kijken naar wat je in je leven aan wilt passen en hoe je dit kunt doen. Het zal je houvast en richting geven om op de juiste manier met je tijd en energie om te gaan.

Wat doet een Reiki/ Hoofdmassage?

Door de aanraking en het doorgeven van energie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Het kalmeert het zenuwstelsel en herstelt de harmonie tussen lichaam en geest. Het heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Het reduceert stress, verlaagt de bloeddruk, stimuleert de bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen. Versterkt je immuunsysteem en brengt je beter in contact met jezelf!

Ervaringen van mijn klanten

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Ook na de lockdown had ik moeite mijn leven weer op te pakken. Daarom volgde ik een coachingsprogramma bij Cindy, compleet met hoofdmassage. Dat heeft geholpen, ik voel me weer sterk en energiek. Ik heb nu mijn vaste baan  durven op te zeggen om ruimte te maken voor iets nieuws. Door de gesprekken met Cindy had ik de moed om deze stap te zetten. Ik voel me hier heel goed bij en ik merk dat door mijn nieuwe energie ook weer nieuwe kansen kan omarmen. Ik sta positiever  in het leven en de ontspannende hoofdmassages hou ik er in!

Marieke, 57 jaar

Ik had last van angsten, veel onrust in mijn lijf en voelde me overspannen. Ik werk in de zorg en heb de afgelopen periode veel meegemaakt. Mensen zien overlijden aan Covid. Het is me niet in de koude kleren gaan zitten. Bij Cindy kom ik helemaal tot rust. Het gesprek vooraf aan de massage lucht altijd al heel erg op. Na afloop weet ik altijd beter hoe ik een bepaalde situatie aan ga pakken. Door de heerlijke ontspannende massage voel ik me echt een ander mens!

Rina, 54 jaar

Wil jij ook meer energie en krachtiger in het leven staan?