Mijn passie

Na ruim 25 jaar onderwijs en het coachen van leerkrachten, kinderen van gescheiden ouders en samengestelde gezinnen, voelde ik dat het tijd was voor meer verbinding tussen mijn hoofd en mijn hart. Ik wilde zinvol werk dat goed bij me past en waar mijn kwaliteiten tot hun recht komen: Goed kunnen luisteren, oprechte interesse en aandacht voor anderen. En behoefte aan verbinding. Met massages, Reiki en coaching komt dat mooi samen.  Access Bars, ontspannende hoofdmassages, drukpuntenmassages en klassieke hoofd (pijn)massage. Het is allemaal even ontspannend en helend.

Door Corona en de lockdown kwam er letterlijk ruimte voor nieuwe ideeën. Een prachtige praktijkruimte in de tuin om massages, Reiki en coaching te geven. Vanuit mijn eigen behoefte aan meer rust en dingen doen waar ik blij van word is Buro Flow ontstaan. Ik ben super dankbaar dat ik deze plek en ervaring kan delen met andere vrouwen. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken!

Volg mij op Social Media:

Master SEN

In de Masteropleiding Educational Needs ben ik opgeleid om leerkrachten te ondersteunen en te coachen.

Esoterra

Je leert verschillende massagetechnieken voor het geven van een complete behandeling van hoofd, gezicht, nek en schouders.

ZoMa

Bij ZoMa leer je hoe je op verschillende niveaus de Reiki energie kunt inzetten voor jezelf en voor anderen. Ter plekke en op afstand.

Hoe klanten mij ervaren

Cindy is een lieve, empathische vrouw die vol passie, warmte en kennis haar sessies geeft. Het voelt heel fijn en liefdevol. Geeft ontspanning, doorstroming in het lichaam en ook veel rust en positiviteit! Zeker een aanrader voor lichaam en geest!

Petra, 55 jaar

Zie ik jou ook binnenkort?